Ideja o Moloko tribute bendu se rodila kao želja da se, i nakon rastanka Moloka, uživa u harmoniji snažnih tekstova i autentičnih melodija poznatog trip hop sastava. Upravo zbog umetničke jedistvenosti i harizme Moloka, odlučili smo da kroz Tight Sweaters održimo prizvuk njihove originalnosti.

Naš prvi nastup je bio na Povetarcu (Beograd) u okviru Cover Bands Fest-a u oktobru 2009. koji je bio takmičarskog karaktera, kada smo osvojili drugo mesto. Slede koncerti u beogradskim klubovima: Bitef Art Cafe, Resava, Akademija 28, Fili, Lađa, Fest (Zemun), Peron. Pored toga, nastupali smo i u klubovima Lazino tele (Novi Sad), Bassic cafe (Zrenjanin), Cafe Pevac (Stara Pazova) i Two Beers (Nova Pazova). Naši zapaženi nastupi su bili na Belgrade Beer Festu 2O12. u Beogradu i na Buskerfestu 2013. u Makedoniji.

Roísín je u svojoj muzici za nijansu pojačala notu modernog elektronskog zvuka koji je Moloko svakako imao. S obzirom na to da je njen stil pevanja ono po čemu je Moloko prepoznatljiv, u našem repertoaru se nalaze i njene pesme.

Vidimo se!

1014272_659592550721735_86481624_n